Over mij

Mellony Geugjes geboren in Amsterdam is een professionele kickboks, MMA en BJJ vechtster bij Mike’s Gym, met als hoofdtrainer Mike Passenier. Mike’s Gym staat bekend om vele toppers o.a. Badr Hari, Melvin Manhoef, Joeri Mes, Murthel Groenhart, Yoesri Belgaroui, Sergej Adamchuk en Anissa Haddaoui. De Amsterdammer beoefende als eerst judo, omdat haar moeder zwarte band ( 3e dan ) judoka is, dus werd dit haar eerste vechtsport. Na een tijd is Mellony gaan voetballen, maar miste zij toch een vechtsport. Door het ouderwetse It’s Showtime, raakte zij verliefd op kickboks en kwam zo bij Mike’s Gym terecht. In de afgelopen jaren heeft ze de Nederlandse, Europees en ISKA Wereld titel weten te behalen in het kickboks en waar zij het meest trots op is de Krush Wereldtitel in Japan en heeft ze is ook Europees boks kampioen.

 

 

Naast het kickboks, is Mellony nu een tijdje actief in het MMA waar zij nu twee winst op haar naam heeft staan en waaronder zelfs 1 op submission. Ze heeft meegedaan aan The ultimate fighter. Met deze show kon je een contract krijgen bij de UFC. Wat tevens nog steeds een grote droom is voor Geugjes. Onder leiding van Bart Albers van Gracie Barra Amsterdam, heeft Mellony nu haar Blauwe band in Braziliaanse Jiu Jitsu.

Naast alle training en gevechten, heeft ze haar school op het Johan Cruyff afgerond en haalde zij haar marketing, communicatie, evenementen en business administratie diploma’s. Naast alles is ze zelf personal trainer en doet ze administratie werk.

 

Dat het leven soms wat tegenslagen heeft, dat kan Mellony als geen ander weten. Op 19 jarige leeftijd kreeg ze dan ook te horen dat ze baarmoederhalskanker had en erna nog op haar 24e. Na alle operaties, is ze nu dan ook kern gezond. Of ze bang is dat het terugkomt? Nee, Mellony staat positief in het leven en kijkt alleen maar vooruit. Haar droom is nog steeds een UFC contract te bemachtigen en in het MMA een titel te winnen.

Prestaties:

  • Nederlands kampioen
  • Europees kampioen
  • ISK Wereldkampioen
  • Krush Wereldkampioen
  • Europees Boks kampioen