blog

Eindelijk mijn site!

Eindelijk heb ik tijd gemaakt om mijn site te bouwen, er moet nog veel gebeuren I know, maar het begin is er. Ik wil op mijn site van alles delen met jullie, rondom mijn leven en dan vooral het vechten natuurlijk!

Ik probeer zoveel mogelijk alles bij te houden, maar ik heb best een druk leven. Terwijl ik dit schrijf zit ik midden in mijn fightweek. Dat betekend dus dat ik lekker bezig ben met afvallen. Ik moet zaterdag vechten in Mons, lekker op de grens van Belgie / Frankrijk. Ik vecht hier een MMA partij en ik ga ook voor mijn derde overwinning op een rij. Ik sta gematched tegen de Franse Eva Dourthe, of ik kans maak? Ja daar ga ik altijd vanuit haha.

Ik vecht op het gala European Beatdown. Ik moet zelf nog paar kg afvallen en dan kan ik vrijdag middag eindelijk wegen en zaterdag knallen. Ik zal alles bijhouden hier op mijn site / blog en mochten jullie tips hebben alles is welkom. Bijvoorbeeld waar ik meer over moet schrijven? Na deze partij ga ik ook echt een super avontuur tegemoet, hier kan ik nog niet over vertellen, maar dit zal je vast in de aankomende blog gaan lezen. Terwijl ik hier lekker met mijn eiwit shake zit ( ja wat je lekker noemt ) denk ik ook aan om weer beetje te gaan vloggen, zoals mijn trip naar mijn wedstrijd toe etc, als jij denkt ja leuk DOEN, reageer dan even in de comment.

Voor de rest wil ik hier dus alles gaan bijhouden en ik hoop dat jullie dat leuk vinden. Het enigste waar ik nu aan kan denken is eten haha. Ik heb al een hele lijst gemaakt wat ik na mijn partij ga eten en het eerste zal toch echt een hamburger zijn en een patatje sate saus haha, dat mis ik dus altijd ontzettend in mijn dieet, maar oke. Nog even en het mag weer allemaal.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden dat ik ben begonnen met bloggen en bij het kopje OVER MIJ, kan je meer over mij leren kennen en heb jij tips waarover ik zou moeten bloggen? Let me know. Hou me pagina in de gaten, voor meer informatie over mijn partij en natuurlijk wat voor avontuur ik binnenkort tegemoet ga. Volg mij ook meteen op FB en Instagram!

 

Liefs, Mellony

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *